20 вересня 2018
ДЕРЖАВНА КРИМІНАЛЬНО-ВИКОНАВЧА
СЛУЖБА УКРАЇНИ
04050, м. Київ, вул. Мельникова, 81
Телефон «гарячої лінії» 364-23-93
02.03.2018
Untitled Document

Контрольне приготування їжі проведено в Жовтоводській виправній колонії (№26)

Hа базі Жовтоводської виправної колонії (№26), за участю в.о. заступника начальника установи з інтендантського та комунально – побутового забезпечення Ігоря Повстянко, заступника начальника установи з виробництва – директора підприємства Олександра Хабера, начальника оперативного відділу Олександра Семерні, начальника відділу нагляду і безпеки Віталія Ковальчука та завідуючого їдальнею Ігоря Седченко, проведено контрольне приготування їжі.

Перед початком проведення контрольно – показного приготування їжі, було перевірено стан їдальні, виробничих цехів, дотримання санітарно-гігієнічних вимог, робочий стан технологічного та холодильного обладнання, правильність його експлуатації, наявність та зберігання продуктів харчування на складі, а також проведено заняття та інструктаж з кухарями.

Контрольне приготування їжі здійснювалось в обід. В результаті приготовані такі страви як: борщ на м’ясному бульйоні, каша перлова, м’ясо тушковане, соус, салат буряковий, помідор квашений, чай з цукром та свіжоспечений хліб. В підсумку контрольного приготування страв встановлено, що блюда приготовані у відповідності до встановлених норм та згідно котлових ордерів.

Подібні заходи допомагають привити кухарям практичні навички - в зразковому утриманні робочих місць, додержання правил особистої гігієни, а також правил експлуатації технологічного та холодильного обладнання.

Наприкінці проведення заходу, загальний стан їдальні було оцінено, як задовільний, а якість приготовленої їжі на оцінку - «добре».

Олена Тиндик, Жовтоводська виправна колонія Південно-Східного МРУ ПВКПП (№26)

версія для друку
Розширений пошук »